Tijdens jouw verblijf in Vaals wil je natuurlijk maximaal kunnen genieten van alles wat de gemeente jou te bieden heeft. En ook op het gebied van eten en drinken wil je hierbij goed zijn voorzien. De regio biedt een fantastische en unieke ervaring op het gebied van culinaire locaties om te eten en drinken. Zo kun je bij verschillende restaurants een geweldige maaltijd nuttigen en kan je in de late uurtjes van de dag ook nog terecht bij verschillende bars en cafés in deze omgeving.

Restaurants in Vaals

Zera BV

Bij Zera BV kun je terecht voor heerlijke gerechten. Dit Grand Café heeft zowel voor lunch als diner een prachtige kaart samengesteld. Zo kun je hier onder andere terecht voor lekkere soepen en broodjes, maar ook voor gerechten zoals salades, spaghetti en zelfs een Real Angus hamburger!

Zera BV ligt aan het Prins Willem Alexanderplein op nummer 1.

Café Allure

Café Allure is een donker café waar je terecht kunt voor een lekker drankje na een lange dag genieten in de natuur. Hier kun je ook gedurende de zomermaanden op het terras terecht. Als liefhebber van speciaalbieren kun je hier zeker maximaal genieten, want de kaart bevat maar liefst 7 speciaalbieren. Een echte aanrader dus!

Je vindt Café Allure aan de Maastrichterlaan in Vaals.

Cuda Libre

Het restaurant Cuda Libre is een uitstapje naar het Caribische leven. Op de kaart van dit restaurant vind je een groot aantal exotische drankjes en hapjes. Je kunt onder andere gebruik maken van de 3-maaltijden deal, waarbij je 3 exotische maaltijden geserveerd krijgt. Vergeet natuurlijk niet om een lekkere cocktail bij jouw maaltijd te bestellen, om de ervaring bij Cuda Libre helemaal af te maken!

Cuda Libre ligt aan de Kerkstraat, op nummer 11.

Delnoye restaurant

Wil je na een lange dag genieten gewoon lekker simpel eten? Dan is dit restaurant een ideale locatie! Je kunt het restaurant het beste vergelijken met een wat meer luxe snackbar. Zo kun je hier terecht voor frites, lekkere snacks zoals frikandellen, en kun je gedurende de zomer ook nog eens genieten van de heerlijke zon. Blijf je voor langere tijd? Kies dan zeker voor de speciale klantenkaart!

Delnoye is gelegen aan de Maastrichterlaan, op nummer 164.

Camping Rozenhof

Bij Camping Rozenhof kun je naast kamperen ook terecht voor een heerlijke maaltijd! Je hoeft hiervoor niet op de camping te kamperen. Het café en het restaurant bieden diverse lekkere maaltijden, gemaakt van lokale ingrediënten. Je kunt hier terecht voor lunch en diner, waarbij je onder andere de keuze hebt uit lekkere vers gemaakte broodjes of bijvoorbeeld een heerlijke varkenshaas of een lekker visgerecht!

Camping Rozenhof is gelegen aan de Camerig, nummer 12.

Hoeve de Linde

Lekker van lokale specialiteiten genieten, zoals wafels met aardbei en slagroom? Dan ben je bij Hoeve de Linde aan het juiste adres! Je kunt heerlijk in de zon genieten van de beste lekkernijen. En ben je even uitgegeten? Dan kun je een heerlijke wandeling maken in de omgeving rondom Hoeve de Linde.

Hoeve de Linde is gelegen aan de Schuttebergsweg, op nummer 5.

Restaurant de Raadskelder

Lekker in stijl dineren in gemeente Vaals? Dan kun je zeker bij restaurant De Raadskelder terecht! Dit restaurant is al 10 jaar een echt begrip in deze omgeving. De menukaart wisselt regelmatig, afhankelijk van het seizoen. Één keer per maand kun je hier ook terecht een lekkere Spaanse maaltijd.

Restaurant de Raadskelder is gevestigd op de Koningin Julianaplein, op nummer 49.